Over mij

 

Simone Zorgt is de professionele zorgverlener op het gebied van zorg, dienstverlening en mantelzorg voor mensen met een zorgvraag in Zwolle en omstreken.

Als verpleegkundig specialist  beschik ik over een jarenlange praktijkervaring in de zorg en begeleiding voor mensen met een zorgvraag. Door mijn werk als verpleegkundige in de thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de psychiatrie beschik ik over ruime kennis en ervaring van uiteenlopende zorgvragen en ziektebeelden en begrijp dan ook hoe belangrijk "zorg op maat" is voor u, maar ook voor u als mantelzorger. Uiteraard ben ik BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele gezondheidszorg) geregistreerd en daardoor bevoegd, bekwaam en actueel geschoold.

Ruim 18 jaar werk ik met heel veel passie in de gezondheidszorg. Naast mijn huidige baan als zorgverlener sta ik graag voor u klaar om u te ondersteunen bij uw zorgvraag. 

Bij Simone Zorgt staat persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en deskundig advies op de eerste plaats. Samen met u kijk ik naar de zorgvraag, en op welke manier ik u hierbij van dienst kan zijn, met deze drie kernbegrippen als uitgangspunt. Lees meer

Dat is waar u op kunt rekenen bij Simone Zorgt!