Tarieven

 

Tarieven

Het uurtarief bedraagt € 45,- dit is inclusief reiskosten (de eerste 10 kilometer heen en terug). De zorg en dienstverlening dient voldaan te worden na de zorg of dienstverlening. Bij Simone Zorgt kunt u betalen via een mobiel pinapparaat.

Cadeaubon

Bij Simone Zorgt kunt u ook een cadeaubon voor uw familielid of iemand in uw omgeving cadeau geven. Deze cadeaubon hoeft niet in één keer verzilverd te worden en is 1 jaar na uitgifte geldig. De cadeaubonnen zijn vanaf € 45,- verkrijgbaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden van de cadeaubonnen kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

PGB

Naast particuliere zorg kunt u bij Simone Zorgt ook terecht als u een PGB (Persoonsgebonden Budget) heeft. U kunt in aanmerking komen voor een PGB budget als u zorg nodig heeft door ziekte, beperking of ouderdom.

Met het PGB heeft u de mogelijkheid om de zorg zelf in te kopen. Het voordeel van PGB is dat u uw eigen zorgverlener kunt uitkiezen. Met deze zorgverlener maakt u zelf de afspraken over het uit te voeren werk, de tijden en het tarief. Voor de vergoeding vanuit het PGB geldt een maximum tarief. Daarnaast worden de afspraken die u met uw zorgverlener maakt vastgelegd in een zorgovereenkomst. 

Als u nog niet in het bezit bent van een PGB dan kunt u dit digitaal aanvragen. Simone Zorgt kan u ondersteunen bij het aanvragen van een PGB. Voorbeelden waarvoor u een PGB kunt aanvragen zijn:

  • Ondersteuning (begeleiding thuis)
  • Langdurige zorg (als er toezicht nodig is overdag)
  • Verpleging en Verzorging

Meer informatie over het PGB kunt u vinden op https://www.svb.nl/int/nl/pgb/