Werkwijze

 

Naast persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en deskundig advies is simpel en eenvoud één van mijn werkwijzen.

Bij aanmelding van zorg zal ik een afspraak met u inplannen voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zal ik samen met u uw zorgvraag doornemen en op welke manier ik u hierbij van dienst kan zijn. Een wederzijds goed vertrouwen hebben in elkaar vind ik een belangrijk aspect voor het starten van de dienstverlening.

Kiest u ervoor om  de zorg  en dienstverlening van Simone Zorgt af te nemen dan zal ik samen met u een zorgovereenkomst opstellen. Hierin zullen de zorgafspraken, tijdstippen, duur van de te leveren zorg en dienstverlening en het uurtarief vermeld worden.

Uw zorgvraag, zorgovereenkomst en overige persoonlijke gegevens zullen gebundeld worden in uw persoonlijke zorgmap. Deze zorgmap blijft eigendom van uzelf. Zo zijn ook voor u de zorgafspraken altijd duidelijk en inzichtelijk. Doordat deze persoonlijke zorgmap eigendom van uzelf is, is hiermee ook uw privacy geborgd.

Bij Simone Zorgt betaalt u naar wat u afneemt. De betaling is altijd na de zorg en dienstverlening. Hierbij biedt Simone Zorgt u de betaalmogelijkheid via een mobiel pinautomaat aan. De factuur van deze betaling krijgt u enkele dagen later per post thuis gestuurd. Lees meer